maanantai 4. helmikuuta 2013

Talvella

En erityisemmin pidä talvesta. Se menee joka vuosi kuitenkin aika ajattelematta ohitse. En kiroa enkä manaa sitä sen paremmin kuin henkäile innostuksestakaan. Se kuuluu näille leveysasteille ja jos täällä aikoo asua edes siedettävää elämää, on siedettävä myös talvi. En halua haaskata energiaani ja ajatuksiani manailemalla talvea, jolle en mitään voi. Sen sijaan etsin kauneutta ja kuvaamisen aihetta myös talvella. Ja onhan sitä.

 
Kylpyhuoneeni ikkuna kerää kosteutta lasien väliin. Voisin tietysti tiivistää rakoja ja lisätä tuuletusta oikeaoppisesti, mutta toistaiseksi minusta on ollut hauskempi katsella jäätaidetta lasilla.
 

 
Suurennettu yksityiskohta äskeisestä. Upeaa muodostelmaa pelkällä jäällä.
 

 
Viime talvena oli satanut suuren suuria lumihiutaleita, jotkut läpimitaltaan jopa 1 cm. Hangessa ryömiessä menikin aika pitkän aikaa ja sain vangittua muistikortille muutamia kaunottaria.
 

 
Kuistin ikkunalla on myös jäätaidetta, hiukan toisenlaista kuin kylpyhuoneessa. Siellä kuviot ovat usein kevyitä kuin höyhenet tuulessa. Kuten tässä.

4 kommenttia:

 1. Sinulla on paljon kauniita kuvia!

  Jos laittaisit sivullesi mahdollisuuden liittyä lukijaraatiin, näin hienolle blogille riittäisi lukijoita/katselijoita. Se myös löytyisi helpommin. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kaunis! Pitääkin sitten tehdä mahdollisuus raadille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Google+ ei varmaan ole kovin suosittu, mutta jos olisi sellainen lukijaraati, kun esim. minun sivullani, laittaisin heti kuvani siihen. Ja varmasti moni muukin. :)

   Poista
 3. Korjaan vähän... Siis se on googlen käyttäjäraati, joka on suurimmalla osalla käytössä. Niin minunkin blogissani.:)

  VastaaPoista